>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SKI-INFO OLALIA
SUNNHORDLAND - SAUDA
Parkering Olalia
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Parkering Olalia

Når du kommer til Olalia, vil du oppdage at betalingen for bomveg og parkering nå gjøres via SMS. Du sender ei melding og har da betalt bomvegavgiften på kr 30. Bare følg instruksen nedenfor. Årskort til kr. 300,- kan kjøpes på bensinstasjonen i Ølen.

Bompenger og parkeringsavgift

Bompengeavgiften går til å brøyte, strø og vedlikeholde Olalivegen og parkeringsplassen på Opheim!

 

Det koster kr. 40 (+ 25 % transaksjongebyr) å parkere på Oppheim pr. gang. Betalingen skal nå foregå med mobiltelefon og SMS (tekstmelding). Send 0801 og bilens registreringsnummer til 2410! Enklere kan det ikke gjøres! Du kan også laste ned Easypark-appen og betale via den. Da slipper du unna med 15 % i transaksjon.

For de som, av en eller annen grunn, ikke vil eller kan sende SMS, har vi lagt ut giroblanketter i postkassen ved infotavla ved servicebygget. Velger du å betale med giro, skal giroen legges i frontvinduet, slik at vi kan notere dette ved kontroll.

Du kan også kjøpe ÅRSKORT til kr. 400 på bensinstasjonen i Ølen eller hos Turistforeningen på Bytunet i Haugesund  - og parkere så mye du orker.Dette skiltet står på Oppheim og informerer om den nye betalingsordningen:

NB! Skiltet viser gammel takst! Fra 1.1.2014 har det kostet kr. 40 (+ 25 % transaksjonskostnader) for å parkere på Oppheim.

Her ser du eksempel på SMS ved betaling av bompenger:


 
Husk mellomrom mellom 0801 og registreringsnummeret, men ikke noe mellomrom mellom de to bokstavene og tallene i registreringsnummeret!

Gjør du dette korrekt, får du en kvitteringsmelding på SMS tilbake fra vårt parkeringsselskap, Easypark. Ta vare på denne sms-kvitteringen, som er beviset på at du har betalt! Av tekniske grunner vil denne meldingen foreløpig si at du har betalt for en time. Når denne timen er utløpt, vil du også få en ny melding og påminning.
Innholdet i disse meldingene skal du bare se bort fra, for du har betalt for hele dagen. Avgiften vi krever av deg, er den samme som før, kr. 40,- for en bil pr. dag. Ved betaling med SMS tilkommer det 25 % transaksjonsgebyr. 

Årskort kan du som tidligere år få kjøpt til kr. 400,- på bensinstasjonen i Ølen. Det gir fri parkering hele kalenderåret. Har du flere enn 8 besøk i Olalia i året, svarer det seg å kjøpe årskort. Kortet legges synlig i frontruta når du parkerer på Opheim.


  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools