>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

FRILUFTSRÅDET ØNSKER ALLE EI RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR

Når du har spist deg god og mett og magen skvulper over av ribbefett, kalkunbryst eller pinnekjøtt, må du gjøre noe for å få plass til kakene, julekjeksen og konfekten. Da er rådyra gode og her kan du få noen helt gratis. Ta deg en spasertur i nabolaget eller helst ut i skog og mark. Her er noen alternative turmål i julehelga:

Bymarka i Haugesund
I Djupadalen og langs Eivindsvatn er det gode turveier og stier. Ta gjerne turen opp til Kringsjåhytta og Steinsfjellet. Et alternativ er å gå fra Vestli ovenfor Førre Kirke i Førresfjorden. Herfra går du inn til Steinsfjellet og ned til byen. Ca 2 timers tur.
Hystadmarkjo på Stord
Turveien gjennom Hystadmarkjo er nettopp rustet opp slik at det nå er godt å ta seg frem gjennom den verna Svartorsumpskogen, også for de med rullestol eller barnevogn.


Åkrasanden på Karmøy
er et fantastisk sted å gå tur vinter som sommer. Går du langs hele bukta fram og tilbake er turen på vel 3 km. La vinden ruske deg i håret og kjenn den friske havluften mens lyden fra bølgene balsamerer sansene dine.
Lammanuten i Tysvær
er ikke mer enn 631 meter høy, men utsikten fra toppen er helt fantastisk. Du ser innover hele Ryfylket, hele Boknafjorden og vestover til Karmøy og Utsira. Vil du ha en noe kortere tur kan du gå fra Sandvik og opp på Gråfjellet (576 m.o.h). Utsikten herfra er nesten like fin (se bildet) Ønsker du en lett tur på god turvei er Boknafjellet et godt alternativ.

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools