>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
FRILUFTSLIVETS FESTDAG

Søndag 4.september ble en FRILUFTSLIVETS FESTDAG i Djupadalen ved Haugesund. Inne i bymarka vrimlet hundrevis av mennesker fra aktivitet til aktivitet og utenfor sto det biler overalt.

Friluftslivets dag i Haugesund søndag 4. september ble en kjempesuksess og en fantastisk åpning av Friluftslivets uke på Haugalandet. Ca 2000 mennesker hadde tatt turen opp til Djupadalen som er Haugesunds bymark for å se og delta på de mange friluftsaktivitetene.
Padling i kanoer og Kajakker var særdeles populært og til enhver tid var det 10-15 båter på vannet. Tellinger viser at mer enn 500 personer var utpå vannet i løpet av dagen. Røde kors var på plass med hurtiggående "Rescue boat" men de de slapp heldigvis å bruke toppfarten denne dagen.
Opp gjennom stiene i Djupadalen var det klatring og buldring med Klatrelaget. Haugesund Fjellag og Kringsjås venner hadde stand med grillmat, og vedsagekonkuranse. På et nes i vannet fikk man demonstrert fiskeutstyr og prøvd fiskelykken sammen med Haugesund og omegn jeger og fiskeforening.

Flere av de besøkende var innom de ulike standene flere ganger, og en kommentar som hørtes mange ganger var at dette må vi gjøre oftere- skulle vært sånn hver søndag!!!
Hovedarrangøren Haugesund Turistforening og deres medarrangører skal evaluere dagen og kanskje satser vi på en ny slik friluftsfestdag neste høst.

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools