>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Vellykket Friluftshelg på Romsa

De ca 300 fremmøtte til Bjoa og Romsa fikk ei uforglemmelig helg med masse spennende opplevelser. Det som kanskje gjorde mest inntrykk var redningsøvelsen med redningsskøyta og redningshelikopter.

Stor oppslutning om "Frilufts/kulturdagene" på Romsa.De ca 300 frammøtte til Bjoa og Romsa fikk ei uforglemmelig helg med masse spennende opplevelser. Størst inntrykk gjorde nok redningsøvelsen med redningsskøyta og redningshelikopter. Fire djerve bjoabuer meldte seg frivillige og ble lempet på sjøen. Deretter ble de heist ombord i henholdsvis redningsskøyta og helikopteret.
Friluftsrådets egen Kari Dommersnes var en av de som fikk seg en våt og luftig opplevelse. "En opplevelse for livet" var hennes kommentar etter at hun ble "reddet" ut fra det frådende havet og opp i helikopteret.

Senere på dagen gikk båtene i konvoi til Romsa hvor arrangementet fortsatte med natursti, sjørøverjakt, kunstutstilling og grillkos med trekkspill og dans langt ut i de små timer.

Dette fantastiske friluftsområdet i Sunnhordland får stadig flere venner. Og slike arrangementer hvor frivillige organisasjoner som Kystlaget Romsa og Professorhyttas venner samarbeider med Statskog og Friluftsrådet om arrangementer på et friluftsområde gjør sitt til for å promotere viktigheten av det å få opplevelser i friluft. Resultatet blir trivelige frilufts- og kystkulturopplevelser for mange store som små. 


Grindanes ved "Profesorhytta" var utgangspunkt for servering og aktiviteter.


Sjørøverskattejakt og natursti for unger i alle aldrer...              

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools