>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Ny brosjyre fra Vestkystparken

Vestkystparken er nå kommet med ny og oppdatert brosjyre. Her finner du nyttig informasjon om over 300 båtutfartsområder fra Egersund i sør til Sognefjorden i nord.

Vestkystpark-brosjyren som nå er oppdatert og trykket i nytt opplag, er et samarbeidsprosjekt mellom Friluftsrådet Vest, Bergen og Omegn friluftsråd, Ryfylke friluftsråd, Jæren friluftsråd og Dalane friluftsråd, samt fylkesmennene og fylkeskommunene i Hordaland og Rogaland. Brosjyren tar for seg båtutfartsområder fra Egersund i sør til Sognefjorden i nord og kan presentere mer enn 300 områder langs vestlandskysten som er mer eller mindre tilrettelagt som offentlig friluftsområde.

Den nye brosjyren har fått en ny og forbedret organisering av innholdet. Fremdeles er det gode utbrettskartet sannsynligvis det brukeren setter mest pris på. Men nå presenteres også alle de aktuelle områdene i nummerert listeform, med eksakt posisjon for hvert enkelt område og symboler for tilbudet du finner der. I tillegg får du generell informasjon om båt- og friluftsliv, samt opplysninger om Skjærgårdstjenesten og Vestkystparken.

Brosjyren finner du på turist- og servicekontorene i våre medlemskommuner, samt i fiske- og båtutstyrsbutikker, marinaer, overnattingsplasser, m.m. 


Du kan også se brosjyren og laste den her:

Vestkystparken, kartdel >>

Vestkystparken, tekstdel med liste over områder >>


Du kan også få brosjyren på vårt kontor eller tilsendt ved å henvende deg til oss.

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools