>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Ny brosjyre om fritidsfiske

Nå foreligger endelig den nye brosjyren om fritidsfiske i Nord-Rogaland og Sunnhordland. Med denne brosjyren får du hjelp til å finne fram til de beste fiskeplassene i regionen..

Fritidsfiske

i Nord-Rogaland og Sunnhordland


 

En viktig del av friluftslivet i vår region er knyttet til fritidsfiske. Fiske i vatn, elver og sjø er en aktivitet som utøves av mange. I tillegg til den fysiske aktiviteten kan fritidsfiskeren få med seg både naturopplevelse og sjelefred, og forhåpentligvis noe matauk. For mange av oss er det å sitte ved et stille vatn og vente på at ørreten skal bite, den beste avkobling vi kan ha. Andre vil heller stå på svaberget og dra inn en sei eller en makrell og to. Noen drar ut i båten for å hale opp torsk og hyse, mens andre venter langs elva og holder liv i drømmen om storlaksen.

 

Nord Rogaland og Sunnhordland har mange flotte fiskeplasser å by på. Flere av dem ligger til ferskvatn. Men med vår lange kyststripe, finner du også fine plasser ved sjøen. Vi har også noen av de beste lakseelvene.

 

Friluftsrådet Vest er et samarbeidsorgan for tolv kommuner i Nord-Rogaland og Sunnhordland, i et område som strekker seg fra Kvinnherad og Sauda i øst til Karmøy i vest, fra Fitjar i nord til Bokn i sør. Vi har forvaltningsansvaret for nærmere 100 friluftsområder i regionen, og mange av fiskestedene som nevnes i denne brosjyra, er knyttet opp mot noen av disse friluftsområdene.

 

Bli med ut! Skitt fiske!

 

Last ned Fritidsfiske her >>

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools