>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Stor utfart i høstferien

Siste delen av høstferien 2013 bød på flott vær med nesten sommerlige temperaturer og ypperlige forhold for turgåerne i distriktet. Mange av utfartsområdene våre opplevde besøk langt utover det vanlige på denne tida av året. Dette gjaldt ikke minst Olalia

Olalia - populært utfartsområde året rundt

Parkeringsplassen på Oppheim var godt besøkt siste helga i høstferien. De fleste av de besøkende benyttet den nye turvegen innover mot Olaliahytta, der mange fant seg egne rasteplasser i terrenget og nøt medbrakt niste og høstsolas varmende stråler. Turvegen har nå så god standard at også brukere med rullestol og barnevogner kan ta seg godt fram.

 

 

Det åpner seg mange nye muligheter for friluftsaktiviteter for store befolkningsgrupper når det er anlagt turveg med så god standard helt inn til Olalihytta.

 

Den nye Olalihytta begynner å nærme ferdigstillelse og vil, med sin nye og gode standard, bli et betydelig samlingspunkt for friluftsliv året rundt, i mang, mange år framover. Det er bare å ta av seg hatten for det arbeidet Haugesund Turistforening har gjort rundt Olalia og oppgraderingen av dette fantastiske friluftsområdet.

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools