>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Tell turene dine

Nå kan du registrere toppturene dine elektronisk og være med i trekningen av fem flotte tursekker fra Friluftsrådet Vest. Høstferiekampanje: Vi samarbeider med Visit Haugesund og Haugalandet om en liten kampanje i høstferien, der turgåere kan vinne gavekort på Spinn sykkelshop.

Elektronisk registrering av turer

 

 

1. september starter Friluftsrådet Vest et prosjekt der turgåere kan registrere turene sine elektronisk. Registrering av turene foregår på portalen www.telltur.no og kan gjøres både direkte på nettet eller ved hjelp av SMS.

Det er friluftsrådets "egne" toppturer som er med i opplegget i høst:

  • Boknafjellet, Bokn
  • Lammanuten, Tysvær
  • Postvegen, Etne
  • Valhest, Tysvær
  • Hustveitsåta, Sauda

De ulike turene gir ulike poeng, fra 5 til 20 poeng, alt etter lengde og vanskegrad. Det får bare poeng første gang du besøker turmålet. Men du kan likevel fortsette å registrere deg på bloggen, som gir deg god oversikt over de ulike turene dine. Bloggen viser også alle brukernes besøk på de ulike turmåla.

 

Du må registrere deg på www.telltur.no for å bli med i konkurransen. Velg Ny bruker i menyen og fyll ut skjemaet. Velg Friluftsrådet Vest under Velg friluftsråd for å finne de ulike turmåla.

 

September, oktober og november er flotte turmåneder i vårt distrikt. 1. desember vil friluftsrådet ta en oppsummering og gi fem av turgåerne som har oppnådd minst 40 poeng, en flott tursekk med friluftsrådets logo.

 

Neste år er planen at friluftsrådets medlemskommuner skal sette opp sine egne toppturer, slik at antallet toppturer under TellTur blir betydelig utvidet. Da vil vi utlyse en større konkurranse med flotte premier for regionens turgåere.

Målsettinga i prosjektet er at flere skal bli motivert til å komme seg ut på tur. Det er ingen grunn til å sitte inne, når alt håp er ute...

 

 

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools