>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Årskort for Olalivegen

Årskort for 2012 for Olalivegen og parkeringen på Opheim ligg no til salgs på bensinstasjonen (shell) i Ølen og på Bytunet Turistinformasjon i Haugesund. Kr 300 for fri bruk hele 2012.

Bompengeavgiften går til å brøyte, strø og vedlikeholde Olalivegen og parkeringsplassen på Opheim!
For enkeltdager betales kr 30 (+ ca 7 kr i betalingsomkostninger) ved hjelp av sms og mobiltelefon.


Parkering Olalia

Når du kommer til Olalia, vil du oppdage at betalingen for bomveg og parkering nå gjøres via SMS. Du sender ei melding og har da betalt bomvegavgiften på kr 30. Bare følg instruksen nedenfor. Årskort til kr. 300,- kan kjøpes på bensinstasjonen i Ølen og på Bytunet turistinformasjon i Haugesund.

Bompenger og parkeringsavgift

Den gamle betalingsautomaten er nå fjernet fra Olalivegen. Betalingen skal foregå med mobiltelefon og SMS (tekstmelding). Send 0801 og bilens registreringsnummer til 2410! Enklere kan det ikke gjøres!

For de som, av en eller annen grunn, ikke vil eller kan sende SMS, har vi lagt ut giroblanketter i postkassen ved infotavla ved servicebygget. Velger du å betale med giro, skal giroen legges i frontvinduet, slik at vi kan notere dette ved kontroll.

Du kan også kjøpe ÅRSKORT til kr 300 på bensinstasjonen i Ølen og parkere så mye du vil.

Bompengeavgiften går til å brøyte, strø og vedlikeholde Olalivegen og parkeringsplassen på Opheim!


Dette skiltet står på Opheim og informerer om den nye betalingsordningen:Her ser du eksempel på SMS ved betaling av bompenger:
Husk mellomrom mellom 0801 og registreringsnummeret, men ikke noe mellomrom mellom de to bokstavene og tallene i registreringsnummeret!

Gjør du dette korrekt, får du en kvitteringsmelding på SMS tilbake fra vårt parkeringsselskap, Easypark. Ta vare på denne sms-kvitteringen, som er beviset på at du har betalt! Av tekniske grunner vil denne meldingen foreløpig si at du har betalt for en time. Når denne timen er utløpt, vil du også få en ny melding og påminning.
Innholdet i disse meldingene skal du bare se bort fra, for du har betalt for hele dagen. Avgiften vi krever av deg, er den samme som før, kr. 30,- for en bil pr. dag. Ved betaling med SMS tilkommer det ca. 25 % transaksjonsgebyr. Det gjør at vi inntil videre venter med å heve parkeringsavgiften, som nå har vært den samme gjennom mange år.

Årskort kan du som tidligere år få kjøpt til kr 300,- på bensinstasjonen i Ølen. Det gir fri parkering hele kalenderåret. Har du flere enn 8 besøk i Olalia i året, svarer det seg å kjøpe årskort. Kortet legges synlig i frontruta når du parkerer på Opheim.

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools