>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Padlecamp på Smedholmen

Siste helga i juni ble det arrangert en vellykket padlecamp på Smedholmen i Fitjarøyane. Sunnhordland Padleklubb hadde i samarbeid med Friluftsrådet Vest innvitert ungdommer i alle aldre til å delta på en padlecamp med påfølgende familiedag for alle.


PADLEGLEDE PÅ SMEDHOLMEN

Totalt var det cirka 70-80 mennesker som deltok på padleklubbens arrangement på Smedholmen. Seilskipet Seladon var leid inn for å frakte folk til og fra Smedholmen og padleklubben hadde ordnet til med lavvuer og grilltelt slik at alle skulle kunne overleve dagen uten å sulte ihjel. Et titalls personer deltok på første dag av campen og overnattet i lavvu til neste dag. på søndag var det i tillegg til mer padling også lagt opp til at familier kunne ta turen ut og få prøve padling  for første gang. Noe som var svært populært både blant foreldre og barn. Det var mang en pappa og mamma som fikk prøve seg, og ungene brukte barnekajakkene hele tiden.
 
De campdeltagerne  som var med på hele campen og fulgte kursopplegget til innstruktør Lillian Nesse fikk
utdelt Våttkort som bevis på at de har gjennomgått inntroduksjonskurs for kajakkpadlere.Sunnhordland padleklubb stillte velvillig opp med innstruktører og frivillige både på land og i vannet, mens Friluftsrådet Vest stillte sine kajakker og kanoer til disposisjon. Friluftsrådet er svært glad for å ha fått med Sunnhordland padleklubb på et slikt arrangement, og vi håper å kunne sammarbeide om flere arrangement i fremtiden.

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools