>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Nyåpning av Holsvika

Gull av gråstein! Ordføreren Jorunn Skåden mente at Friluftsrådet og bygdalaget hadde gjort gull av gråstein med den omfattende oppgraderingen av Holsvika friluftsområde.

Torsdag 27 mai var det duket for nyåpning av Holsvika friluftsområde i Ålfjorden i Sveio. Her var det oppmøte av halve Tittelsnesbygda samt ordfører Skåden og fullt hornorkester. Bygdalaget hadde sågar hentet den nye kanopakken som Friluftsrådet har skaffet til bruk for skoler, lag og foreninger i Sveio. Denne er til vanlig plassert på Sveio Golfpark og kan lånes derfra ved å kontakte golfparken på tlf: 53742020.
Holsvika er nå lettere tilgjengelig i og med at det nå er laget vei helt ned til stranda. Parkeringsplassen er imidlertid lenger oppe i bakken og vi oppfordrer brukerne til å benytte denne og ikke kjøre biler helt ned. Grasbakken ved stranda er forbeholdt mennesker.

Under ser vi den flotte nye grill/bålplassen som er laget nede ved stranden.Holsvika er ei avskjermet perle med ei lun badevik her i sør og ei langstrakt kystslinje nordover til brygga lengst nord i området. 

Malin og Viktoria har gjort strandhugg med kano på holmen. På fjære sjø kan man godt vasse ut hit - og svømme tilbake når sjøen flør opp.

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools