>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Friluftslivets dag 2008

Mer enn 3000 mennesker var innom Djupadalen i løpet av Friluftslivets dag søndag 7. september. Folk strømmet på hele dagen i det nydelige høstværet, og noen av familiene tilbrakte hele dagen med padling, fjellklatring, juvtravers og andre aktiviteter langs Eivindsvannet denne høstdagen.

Juvtraversen over enden av Eivindsvatnet er en av de mest populære aktivitetene på Friluftslivets dag i Djupadalen. Selv om man må stå nesten en time i kø for å få dingle mellom himmel og vann, så synes de fleste at det er verdt all ventingen.Hos Jeger- og fiskeforbundet kan man prøve seg med fluestang. Fiskeforbundet grillet og delte ut 200 ørret som de hadde fått på garn i Eivindsvannet i løpet av natten.

Kano- og kajakkpadling er alltid populært. Totalt var det mer enn 1000 personer som fikk prøve seg i kanoer og kajakker denne dagen.

Fullt mannskap!!

Fylkesordfører Tom Tvedt og ordfører Petter Sten jr. sto for åpningen av den nye universellt tilrettelagte turveien gjennom Djupadalen. Åse Kallevik fra kommunalt råd for funksjonshemmede sjekker at de to tømmermennene gjør skikkelig arbeid.


Både turveien langs vannet og servicebygget er bygget slik at både funskjonsfriske og de med ulike nedsatte funksjonsevner skal kunne ta seg fram og ha glede av dette anlegget.


Turveien er laget uten bratte partier, og på deler av strekningen er det lagt kantstein. Denne fungerer både som ledekant for svaksynte og som ekstra sikkerhet for de som kjører rullestoler, permobiler eller barnevogner langs turveien.


Denne steinen er hverken universelt utformet eller spesiellt tilrettelagt, men fungerer perfekt som klatrestein for aktive unger på tur.

Folk koste seg i det fine høstværet. Her fra rasteplassen ved enden av Eivindsvannet. Den nye turveien nede til venstre i bildet.

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools