>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Kanopakke til Karmøyskolene

Klasse 8 C ved Vormedal skole ble de første til å teste ut de nye kanoene. Den nye store ungdomsskolen for hele Fastlandskarmøy vil bruke det nye friluftsutstyret til å ha uteaktiviteter med elevene for å skape klassetilhørighet blant de nye elevene.

Elevene storkoste seg i det fine været. Dette var GØYYYYY! Mange av dem hadde aldri padlet kano før, men satte stor pris på å få starte det nye skoleåret med nye klassekamerater i friluft.

Så nå håper vi at lærerne i hele kommunen kjenner sin besøkelsestid og bestiller utstyrspakken til sine skoler rundt omkring i kommunen. Hvis man lurer på hvor man kan padle i nærheten av sin skole kan man ringe enten til Karmøy kommune eller til Friluftsrådet -så har vi oversikt over dette. På Karmøy ligger de fleste av skolene slik til at de kan nå til vann eller sjø ved å gå eller sykle, så da er det bare å hente utstyrspakken som er plassert på Karmøy Folkehøgskole i Kopervik og dra den med til sin egen skole og bruke den der. Tilhengeren med alle kanoene veier ikke mer enn 500 kilo så man kan dra den med hvilken som hels bil bare den har tilhengerfeste.
  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools