>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Friluftsutstyr til Vindafjord og Etne

Friluftsrådet Vest overleverte fredag 8 juni en friluftsutstyrspakke til bruk for skoler, lag og foreninger i Vindafjord og Etne kommuner.Utstyrspakken er utplassert på Ølen skole og alle skoler lag og foreninger i de to kommunene kan henvende seg til skolen for å bestille utstyret.

Utstyrsbase for Vindafjord og Etne kommuner

Utstyrspakken består av åtte kanoer med flytevester på en tilhenger, to lavvuer, bålgryter, en poppkorpopper og to bokser som kan brukes til miniakvarium.
Utstyrspakken koster ca 100.000 kroner, og vi har fått støtte fra Rogaland fylkeskommune til innkjøp av pakken. Vi har også fått en del spillemidler.


Friluftsaktivitet og idepermen "Læring i friluft"

Det er ingen grunn til å sitte inne av frykt for ikke å lære noe om man tar en time ute.
Skolene får nå tilgang på utstyr ikke bare til friluftsaktivitet, men også til uteundervisning. I tillegg til kanoer, bålutstyr  og lavvuer følger det også med en idéperm med forslag til læringsopplegg for uteundervisning, "Læring i friluft". Dette er en ideperm med konkrete forslag til aktiviteter som kan gjennomføress med klassen utendørs, tilpasset pensums- og krava i den nye læreplanen "KUNNSKAPSLØFTET". Permen har over 450 ulike ideer/forslag tilpasset ulike fag og ulike alderstrinn. Så her er det bare for lærere og elever å finne fram til opplegg som passer.


  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools