>
Administrasjonen
Finn oss
HOVEDSIDE
AKTUELT
FRILUFTSOMRÅDER
TURFORSLAG
UNIVERSELL UTFORMING
BADETEMPERATURER
KANOER OG FRILUFTSUTSTYR
VESTKYSTPARKEN
FRILUFTSLIVETS UKE
KURS OG NATURVEILEDNING
BROSJYRER
12 MEDLEMSKOMMUNER
SKI-INFO OLALIA
SIKRING - KJØP AV FRIOMRÅDER
STYRET OG ÅRSMØTET
FRILUFTSLINKER
TURISTINFORMASJONER
BILDER OG VIDEO
 
Stor dugnadsinnsats på RomsaDugnadsarbeid i gang på Romsa 

Helga 4-5 mai var det stor dugnad på Guro-kaien i Naustvik på Romsa. Ildsjelen Kari Dommersnes i Friluftsrådet Vest melder om kjempeinnsats fra medlemmer i båtlaga og Kystlaget Romsa. Det ble også utført en del arbeid på den gamle naustmuren samme ved kaia som forberedelse til å gjenreise naustet.Gurokaia i Naustvik. Gravemaskin, materialer og betong fraktes ut på lekter i et nært samarbeid med Vestcon, Ølen betong og velvillige entrepenører.


På Romsa har vi fått i stand et velfungerende samarbeid mellom lokale lag og Friluftsrådet. Dermed kan vi få utført tiltak som alle kan ha glede av, og det for en brøkdel av hva det hadde kostet å leige folk til å utføre de samme tiltaka. I realiteten hadde enkelte av disse tiltaka aldri blitt utført dersom man ikke hadde klart å stille dugnadsmannskaper.

Til helga går dugnadsjengen på igjen, denne gang på Grindanes, hvor man skal gå i gang med å bygge grillhustak over de gamle uthusmurene som står like ved Grindanebrygga. Fra tidligere har båtlaget restaurert Professorhytta og det er bygd ei stor og god brygge i forlengelsen av den gamle steinkaia som var der fra før. 

Friluftsrådet skal også bygge grillhus/gapahuk over de gamle murene ved kaien i Grindanes, og her er det Bjoa Båtlag og andre båtfolk som skal stå for byggingen.
Byggematerialer og takpanner fraktes ut på fredag og så starter byggingen på lørdag. Friluftsrådet har fått engasjert Sigve Eikeland til å være med på reisverket.


Grindaneskaia

  

 Følg oss på

  

  

Last ned ny flyer

 

Siste brosjyre

 

 

 

 

 
Webløsning levert av TYFON strategi og konsept - Powered by i-tools